TRZ205U Yiyecek-İçecek Hizmetleri Ders Notları ve Çıkmış Sorular

06.08.2020
A+
A-
Google News Açıköğretim Sitesi

Açıköğretim Yiyecek-İçecek Hizmetleri dersi bir çok açıköğretim bölümünün ortak derslerinden bir tanesidir. “Yiyecek-İçecek Hizmetleri” dersi 5 kredilik bir ders olup uygulama ve staj bulunmamaktadır.

Yiyecek-İçecek Hizmetleri dersi için öğrenme olanaklarını sizler için oluşturduk, derledik ve hizmetinize sunduk. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına, ders kitaplarına ve ders videolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Ayrıca yazının devamında ders ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çıkmış sorular ekampüs sayfanızda yayımlanmakta olup öğrencilerin bizlere göndermesi ile sitemize eklediğimiz online deneme sınavlarından oluşmaktadır. Daha fazla soruya erişebilmek için sizlerde ekampüs sayfanızdan çıkmış soruları tarafımıza BURAYA tıklayarak gönderebilirsiniz.

Ders notlarının büyük çoğunluğu öğrenciler tarafından hazırlanmış ve bize gönderilmiştir. Sizlerinde ders çalışırken hazırladığınız ders notları var ise BURAYA tıklayarak bize gönderebilir ve sayfamızdan sizin adınıza paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Yiyecek-İçecek Hizmetleri dersi için 1 adet arasınav ve 1 adet dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Arasınavın %30’u ile Dönemsonu sınavının %70’i alınarak toplanmakta ve sınıfın genel ortalamasına göre harf notu verilmektedir.

Ders AdıDers KoduZorunlu/SeçmeliTeori + UygulamaAKTS
Yiyecek-İçecek HizmetleriSHZ310UIII.YARIYIL0+05.0
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Ders Çalışma Ortamları
blankArasınav Soruları için TIKLAYINIZ.
Final Soruları için TIKLAYINIZ.
blankDERS NOTLARI
blankDERS KİTAPLARI
blankDERS VİDEOLARI

Ölçme ve Değerlendirme:

Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
SayısıYüzde (%)
1.Ara Sınav130
Dönem Sonu Sınavı170
Toplam (%)100

Açıköğretim Yiyecek-İçecek Hizmetleri Ders İçerikleri:

HaftalarKonular
1. HaftalarYiyecek İçecek İşletmelerine Genel Bakış
2. HaftalarYiyecek İçecek İşletmelerine Genel Bakış
3. HaftalarYiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Süreci
4. HaftalarYiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Süreci
5. HaftalarMenü Yönetimi
6. HaftalarMenü Yönetimi
7. HaftalarYiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Süreci
8. HaftalarYiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Süreci
9. HaftalarTeslim Alma ve Depolama
10. HaftalarÜretim ve Servis Süreci
11. HaftalarÜretim ve Servis Süreci
12. HaftalarGelir ve Maliyet Kontrolü
13. HaftalarYiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler
14. HaftalarYiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.