TRZ205U Yiyecek-İçecek Hizmetleri Ders Notları ve Çıkmış Sorular

06.08.2020
A+
A-
Google News Açıköğretim Sitesi

Yiyecek-İçecek Hizmetleri dersi bir çok bölümünün ortak derslerinden bir tanesidir. “Yiyecek-İçecek Hizmetleri” dersi 5 kredilik bir ders olup uygulama ve bulunmamaktadır.

Yiyecek-İçecek Hizmetleri dersi için öğrenme olanaklarını sizler için oluşturduk, derledik ve hizmetinize sunduk. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına, ders kitaplarına ve ders videolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Ayrıca yazının devamında ders ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

ekampüs sayfanızda yayımlanmakta olup öğrencilerin bizlere göndermesi ile sitemize eklediğimiz online deneme sınavlarından oluşmaktadır. Daha fazla soruya erişebilmek için sizlerde ekampüs sayfanızdan çıkmış soruları tarafımıza BURAYA tıklayarak gönderebilirsiniz.

büyük çoğunluğu öğrenciler tarafından hazırlanmış ve bize gönderilmiştir. Sizlerinde ders çalışırken hazırladığınız ders notları var ise BURAYA tıklayarak bize gönderebilir ve sayfamızdan sizin adınıza paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Yiyecek-İçecek Hizmetleri dersi için 1 adet arasınav ve 1 adet dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Arasınavın %30’u ile Dönemsonu sınavının %70’i alınarak toplanmakta ve sınıfın genel ortalamasına göre harf notu verilmektedir.

Ders Adı Ders Kodu Zorunlu/Seçmeli Teori + Uygulama AKTS
Yiyecek-İçecek Hizmetleri SHZ310U III.YARIYIL 0+0 5.0
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Ders Çalışma Ortamları
Arasınav Soruları için TIKLAYINIZ.
Final Soruları için TIKLAYINIZ.
DERS NOTLARI
DERS KİTAPLARI
DERS VİDEOLARI

Ölçme ve Değerlendirme:

Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
Sayısı Yüzde (%)
1.Ara Sınav 1 30
Dönem Sonu Sınavı 1 70
Toplam (%) 100

Açıköğretim Yiyecek-İçecek Hizmetleri Ders İçerikleri:

Haftalar Konular
1. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerine Genel Bakış
2. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerine Genel Bakış
3. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Süreci
4. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Süreci
5. Haftalar Menü Yönetimi
6. Haftalar Menü Yönetimi
7. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Süreci
8. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Süreci
9. Haftalar Teslim Alma ve Depolama
10. Haftalar Üretim ve Servis Süreci
11. Haftalar Üretim ve Servis Süreci
12. Haftalar Gelir ve Maliyet Kontrolü
13. Haftalar Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler
14. Haftalar Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.