AŞÇ212U Menü Yönetimi Ders Notları ve Çıkmış Sorular

12.08.2020
A+
A-
Google News Açıköğretim Sitesi

Açıköğretim Menü Yönetimi dersi bir çok açıköğretim bölümünün ortak derslerinden bir tanesidir. “Menü Yönetimi” dersi 6 kredilik bir ders olup uygulama ve staj bulunmamaktadır.

Menü Yönetimi dersi için öğrenme olanaklarını sizler için oluşturduk, derledik ve hizmetinize sunduk. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına, ders kitaplarına ve ders videolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Ayrıca yazının devamında ders ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çıkmış sorular ekampüs sayfanızda yayımlanmakta olup öğrencilerin bizlere göndermesi ile sitemize eklediğimiz online deneme sınavlarından oluşmaktadır. Daha fazla soruya erişebilmek için sizlerde ekampüs sayfanızdan çıkmış soruları tarafımıza BURAYA tıklayarak gönderebilirsiniz.

Ders notlarının büyük çoğunluğu öğrenciler tarafından hazırlanmış ve bize gönderilmiştir. Sizlerinde ders çalışırken hazırladığınız ders notları var ise BURAYA tıklayarak bize gönderebilir ve sayfamızdan sizin adınıza paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Menü Yönetimi dersi için 1 adet arasınav ve 1 adet dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Arasınavın %30’u ile Dönemsonu sınavının %70’i alınarak toplanmakta ve sınıfın genel ortalamasına göre harf notu verilmektedir.

Ders Adı Ders Kodu Zorunlu/Seçmeli Teori + Uygulama AKTS
Menü Yönetimi AŞÇ212U IV.YARIYIL 0+0 6.0
Menü Yönetimi Ders Çalışma Ortamları
Arasınav Soruları için TIKLAYINIZ.
Final Soruları için TIKLAYINIZ.
DERS NOTLARI
DERS KİTAPLARI
DERS VİDEOLARI

Ölçme ve Değerlendirme:

Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
Sayısı Yüzde (%)
1.Ara Sınav 1 30
Dönem Sonu Sınavı 1 70
Toplam (%) 100

Açıköğretim Menü Yönetimi Ders İçerikleri:

Haftalar Konular
1. Haftalar Menü Tarihi
2. Haftalar Menü Türleri
3. Haftalar Menü Planlaması
4. Haftalar Menü Tasarımının Temel İlkeleri
5. Haftalar Pazarlama İletişim Aracı Olarak Menü
6. Haftalar Menü Fiyatlama
7. Haftalar Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Fiyatlama Süreci
8. Haftalar Menü Analizi
9. Haftalar Menü Mühendisliği
10. Haftalar Menü Mühendisliği ve İşletme Fonksiyonları Arasındaki İlişki
11. Haftalar Turizm ve Restoran İşletmelerinde Bilişim Sistemleri
12. Haftalar Menü Yönetimi Sistemleri
13. Haftalar Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak
14. Haftalar Organic Gıdalar

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.