1. Haberler
  2. Açıköğretim Dersleri
  3. AŞÇ209U Gastronomi ve Medya Ders Notları ve Çıkmış Sorular

AŞÇ209U Gastronomi ve Medya Ders Notları ve Çıkmış Sorular

Açıköğretim Gastronomi ve Medya dersi bir çok açıköğretim bölümünün ortak derslerinden bir tanesidir. “Gastronomi ve Medya” dersi 6 kredilik bir ders olup uygulama ve staj bulunmamaktadır.

Gastronomi ve Medya dersi için öğrenme olanaklarını sizler için oluşturduk, derledik ve hizmetinize sunduk. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına, ders kitaplarına ve ders videolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Ayrıca yazının devamında ders ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çıkmış sorular ekampüs sayfanızda yayımlanmakta olup öğrencilerin bizlere göndermesi ile sitemize eklediğimiz online deneme sınavlarından oluşmaktadır. Daha fazla soruya erişebilmek için sizlerde ekampüs sayfanızdan çıkmış soruları tarafımıza BURAYA tıklayarak gönderebilirsiniz.

Ders notlarının büyük çoğunluğu öğrenciler tarafından hazırlanmış ve bize gönderilmiştir. Sizlerinde ders çalışırken hazırladığınız ders notları var ise BURAYA tıklayarak bize gönderebilir ve sayfamızdan sizin adınıza paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Gastronomi ve Medya dersi için 1 adet arasınav ve 1 adet dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Arasınavın %30’u ile Dönemsonu sınavının %70’i alınarak toplanmakta ve sınıfın genel ortalamasına göre harf notu verilmektedir.

Ders Adı Ders Kodu Zorunlu/Seçmeli Teori + Uygulama AKTS
Gastronomi ve Medya AŞÇ209U III.YARIYIL 0+0 6.0
Gastronomi ve Medya Ders Çalışma Ortamları
deneme sinavi Arasınav Soruları için TIKLAYINIZ.
Final Soruları için TIKLAYINIZ.
ders notu DERS NOTLARI
ders kitabi DERS KİTAPLARI
video izle DERS VİDEOLARI

Ölçme ve Değerlendirme:

Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
Sayısı Yüzde (%)
1.Ara Sınav 1 30
Dönem Sonu Sınavı 1 70
Toplam (%) 100

Açıköğretim Gastronomi ve Medya Ders İçerikleri:

Haftalar Konular
1. Haftalar Gastronomide Medyanın Yeri ve Önemi
2. Haftalar Gastronomi ve Medya İlgili Temel Kavramlar
3. Haftalar Komünikasyon, Kitle İletişim ve Çeşitleri
4. Haftalar Sinema ve Gastronomi
5. Haftalar Basılı Medya ve Gastronomi-I
6. Haftalar Basılı Medya ve Gastronomi-II
7. Haftalar Televizyon ve Gastronomi-I
8. Haftalar Televizyon ve Gastronomi-II
9. Haftalar İnternet ve Gastronomi-I
10. Haftalar İnternet ve Gastronomi-II
11. Haftalar Sosyal Medya ve Gastronomi
12. Haftalar Fotoğraf ve Gastronomi
13. Haftalar Gastronomi ve Sosyoloji-I
14. Haftalar Gastronomi ve Sosyoloji-II
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!