GKA106U Besin Güvenliği ve Hijyen Ders Notları ve Çıkmış Sorular

12.08.2020
A+
A-
Google News Açıköğretim Sitesi

Açıköğretim Besin Güvenliği ve Hijyen dersi bir çok açıköğretim bölümünün ortak derslerinden bir tanesidir. “Besin Güvenliği ve Hijyen” dersi 5 kredilik bir ders olup uygulama ve staj bulunmamaktadır.

Besin Güvenliği ve Hijyen dersi için öğrenme olanaklarını sizler için oluşturduk, derledik ve hizmetinize sunduk. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına, ders kitaplarına ve ders videolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Ayrıca yazının devamında ders ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çıkmış sorular ekampüs sayfanızda yayımlanmakta olup öğrencilerin bizlere göndermesi ile sitemize eklediğimiz online deneme sınavlarından oluşmaktadır. Daha fazla soruya erişebilmek için sizlerde ekampüs sayfanızdan çıkmış soruları tarafımıza BURAYA tıklayarak gönderebilirsiniz.

Ders notlarının büyük çoğunluğu öğrenciler tarafından hazırlanmış ve bize gönderilmiştir. Sizlerinde ders çalışırken hazırladığınız ders notları var ise BURAYA tıklayarak bize gönderebilir ve sayfamızdan sizin adınıza paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Besin Güvenliği ve Hijyen dersi için 1 adet arasınav ve 1 adet dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Arasınavın %30’u ile Dönemsonu sınavının %70’i alınarak toplanmakta ve sınıfın genel ortalamasına göre harf notu verilmektedir.

Ders Adı Ders Kodu Zorunlu/Seçmeli Teori + Uygulama AKTS
Besin Güvenliği ve Hijyen GKA106U II.YARIYIL 0+0 5.0
Besin Güvenliği ve Hijyen Ders Çalışma Ortamları
Arasınav Soruları için TIKLAYINIZ.
Final Soruları için TIKLAYINIZ.
DERS NOTLARI
DERS KİTAPLARI
DERS VİDEOLARI

Ölçme ve Değerlendirme:

Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
Sayısı Yüzde (%)
1.Ara Sınav 1 30
Dönem Sonu Sınavı 1 70
Toplam (%) 100

Açıköğretim Besin Güvenliği ve Hijyen Ders İçerikleri:

Haftalar Konular
1. Haftalar Besin Güvenliği ve Kalitesi
2. Haftalar Besin Güvenliği ve Kalitesi
3. Haftalar Besinlerde Bulunan Mikroorganizmalar ve Gelişimlerini Etkileyen Faktörler
4. Haftalar Besinlerde Bulunan Mikroorganizmalar ve Gelişimlerini Etkileyen Faktörler
5. Haftalar Besin Kaynaklı Mikrobiyal Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler
6. Haftalar Besin Kaynaklı Mikrobiyal Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler
7. Haftalar Hijyen ve Sanitasyon
8. Haftalar İşletme Hijyeni
9. Haftalar Çalışan Hijyeni
10. Haftalar Çalışan Hijyeni
11. Haftalar Besin işleme ve Tedarik
12. Haftalar Besin işleme ve Tedarik
13. Haftalar Besin Güvenliği Yönetim Sistemleri
14. Haftalar Besin Güvenliği Yönetim Sistemleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.