KOİ409U Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ders Notları ve Çıkmış Sorular

06.08.2020
A+
A-
Google News Açıköğretim Sitesi

Yiyecek ve İçecek Yönetimi dersi bir çok bölümünün ortak derslerinden bir tanesidir. “Yiyecek ve İçecek Yönetimi” dersi 6 kredilik bir ders olup uygulama ve bulunmamaktadır.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi dersi için öğrenme olanaklarını sizler için oluşturduk, derledik ve hizmetinize sunduk. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına, ders kitaplarına ve ders videolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Ayrıca yazının devamında ders ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

ekampüs sayfanızda yayımlanmakta olup öğrencilerin bizlere göndermesi ile sitemize eklediğimiz online deneme sınavlarından oluşmaktadır. Daha fazla soruya erişebilmek için sizlerde ekampüs sayfanızdan çıkmış soruları tarafımıza BURAYA tıklayarak gönderebilirsiniz.

büyük çoğunluğu öğrenciler tarafından hazırlanmış ve bize gönderilmiştir. Sizlerinde ders çalışırken hazırladığınız ders notları var ise BURAYA tıklayarak bize gönderebilir ve sayfamızdan sizin adınıza paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Yiyecek ve İçecek Yönetimi dersi için 1 adet arasınav ve 1 adet dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Arasınavın %30’u ile Dönemsonu sınavının %70’i alınarak toplanmakta ve sınıfın genel ortalamasına göre harf notu verilmektedir.

Ders Adı Ders Kodu Zorunlu/Seçmeli Teori + Uygulama AKTS
Yiyecek ve İçecek Yönetimi KOİ409U VII.YARIYIL 0+0 6.0
Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ders Çalışma Ortamları
Arasınav Soruları için TIKLAYINIZ.
Final Soruları için TIKLAYINIZ.
DERS NOTLARI
DERS KİTAPLARI
DERS VİDEOLARI

Ölçme ve Değerlendirme:

Değerlendirme Yöntemi ve Geçme Kriterleri
Sayısı Yüzde (%)
1.Ara Sınav 1 30
Dönem Sonu Sınavı 1 70
Toplam (%) 100

Açıköğretim Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ders İçerikleri:

Haftalar Konular
1. Haftalar Yiyecek İçecek Sektörü
2. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama
3. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama
4. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Örgütlenme
5. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Örgütlenme
6. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Üretim Süreci
7. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Üretim Süreci
8. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Maliyet Kontrolü
9. Haftalar Yiyecek İçecek Bölümünde Maliyet Kontrolü
10. Haftalar Menü Planlama
11. Haftalar Menü Planlama
12. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma, Teslim Alma, Depolama ve Depodan Ürün Çıkarma
13. Haftalar Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma, Teslim Alma, Depolama ve Depodan Ürün Çıkarma
14. Haftalar Gelir Kontrolü

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.