2020 Yaz Okulu Kaldırıldı mı?

Koronavirüs nedeniyle bahar dönemi açıköğretim sınavları (arasınav ve dönemsonu sınavları) online olarak yapılmıştı. Online sınavlar neticesinde bir çok öğrenci yaz okulu beklemeye başladı.

18 Haziran 2020 tarihinde Anadolu Üniversitesi tarafından güncellenen Akademik Takvimde Yaz okulu tarihleri kaldırıldı. Yaz okulunu bekleyen öğrenciler tarafından tepki gösterilir iken Anadolu Üniversitesi tarafından aşağıdaki açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada tam olarak bilgi verilmez iken ilerleyen günlerde duyuru yapılacağı belirtildi. Öğrenciler ise belirsizliğin önüne geçilmesi, planlama yapılabilmesi için yeni tarihlerin bir an önce paylaşılmasını istiyor.

Duyuru: Açıköğretim 2020 Yaz Okulu Kaldırıldı, Üç Ders Sınavı Yapılacak

Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu:

Yaz okulu hakkında ilgili kurullarımız tarafından eğitim öğretim süreçleri takip edilmektedir. Öğrencilerimizin mağdur olmayacakları çözümler üzerinde çalışılmaktadır. Bahar Dönemi dönem sonu sınav tarihleri değiştiği için, (*) Yaz Okulu Uygulaması ile ilgili Akademik Takvimde daha önceden 06 Temmuz 2020 – 10 Temmuz 2020 olarak belirlenmiş olan kayıt tarihleri ve Yaz Okulu Uygulaması ile ilgili süreç hakkında en kısa sürede resmi web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan açıklama yapılacaktır.

Yapılan açıklamaya göre yaz okulu henüz kalkmış değil fakat online dönem sonu sınavlarının planlanandan daha uzun sürecek olması nedeniyle yaz okulu tarihleri değişmiş görünüyor.

Son yapılan açıklama ile yaz okulunun açılmayacağı söylendi. İlgili Duyuru: Yaz Okulu Kaldırıldı

Anadolu Üniversitesi tarafından yaz okulu hakkında resmi açıklama yapıldığında sizlerle paylaşıyor olacağız.

aof yaz okulu kaldirildi mi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. yaz okulu yapılmalıdır AÖF verilen yanlış kararın düzeltmesini yapmalıdır

    Cevapla
  2. Lütfen verilen karar degistirilsin mezun olmayı bekleyen ve yaz okulu olmadan olamayacak çok fazla mağdur öğrenci var mezun olmak istiyoruz
    Yaz okulu kaldirilmasin bu şekilde daha çok hak kaybına uğruyoruz lütfen mağdur olmak istemiyoruz sene kaybı yaşamak istemiyoruz ben mezun için bir sene daha beklemek istemiyorum

    Cevapla
  3. Aöf yaz okulu bu sene yapilmayacak.rektorluge mail atin

    Cevapla
  4. Ales, Dgs ve Kpss ye başvurup parasını yatıran çok fazla öğrenci var. 5 dersle mezun olacak çok fazla öğrenci var. Yaz okulunun geri gelmesini istiyoruz…

    Cevapla
  5. Lütfen yaz okulunu kaldırmayın, yaz okulu olmadan mezun olamıyorum, lütfen mağduriyet yaratmayın.

    Cevapla
    • Arkadaşlar Yaz OKULU sımavını istiyorsak herkez rektöre mail atsın , Yaz okulunu olmamasından ki mağduriyetini anlatsın. Bu Halk Darbeyi Önledi, Yaz Okulu Sınavınımı açtıramıyacaz. Anneniz babaniz kardeşleriniz, arkadaşlarınız kim varsa hepsinden mail atın.

      Cevapla
  6. 27 Haziran 2020, 23:09

    Lutfen yaz okulunu kaldırmayın bizleri madur etmeyin tek dersim kaldı. Altı ay daha beklemek istemiyorum lütfen cagrimizi dikkate alın işim için çok önemli

    Cevapla
  7. 27 Haziran 2020, 08:53

    Ya tek dersim kaldım onuda yaz okulunda veririm diye ümit ediyodum kpss ye hazırlanıyorum dersanage gittim 1 yıl emek verdim lütfen bizi mağdur etmeyin lütfen!!!

    Cevapla
    • 1 Temmuz 2020, 02:01

      LÜTFEN YAZ OKULUNU KALDIRMAYIN HATTA KORANAVİRÜS NEDENİYLE BUNUDA ONLİNE YAPIN BİR DERS YÜZÜNDEN KPSS LİSANS SINAVIMA GİREMİYORUM LÜTFEN MAĞDUR ETMEYİN BİNLERCE ÖĞRENCİNİZİ. CİDDİ OLARAK SÖYLÜYORUM EĞER YAZ OKULU ONLİNE OLARAK YAPILIRSA BEN YİNE ANADOLU ÜNİVERSİTEMDE BİR DAHA DÖRT YILLIK OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN BU YIL KPSS YE GİRMEK İÇİN ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM VE BENİM GİBİ YÜZBİNLERCE ÖĞRENCİ PSİKOLOJİK OLARAK SİZDEN GELECEK HABERLE YA ÇOK SEVİNİCEĞİZ YADA YIKILICAĞIZ EĞER BİZ ÖĞRENCİLERİ DÜŞÜNEN BİR YÖNETİMDEN RAZIYSAM BU DÖRT YILLIK ÜNİVERSİTEYİ BİTİRMEME İMKANI VERİLİRSE BİTİRİP İKİNCİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALMAK İSTİYORUM SİZDEN. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ OLARAK KENDİ İMAJINI BELİRLİYECEKSİNİZ.

      Cevapla
  8. Binlerce öğrencinin mağduriyeti söz konusu. Yaz okulu sınavı mutlaka yapılmalı…

    Cevapla
  9. 20 Haziran 2020, 19:52

    Yaz okulunun belirlenen tarihler arasında olmasını şiddetle istiyoruz. Mağdur olmak istemiyoruz, kesinlikle olmalı. İlgili kurumun dikkatine!

    Cevapla
Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!