2020-YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

YKS sınavına girerek ilk yerleştirmelerde herhangi bir programa kayıt olamayan öğrenciler için boş kalan kontenjanları doldurmak adına ek yerleştirme işlemi yapılmıştı. 17 – 23 Eylül 2020 tarihler yapılan ek yerleştirme sonuçları bugün (2 Ekim 2020) açıklandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün twitter hesabında Ek Yerleştirme sonuçlarının açıklandığı duyurusunu yaptı.

Yapılan açıklamada;

17-23 Eylül tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2020-YKS Ek Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan öğrenebilirler. Adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. #2020YKS” denildi.

ek yerlestirme

2020-YKS Ek Yerleştirme sonuçlarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

2020-YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre açıköğretime kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 5-8 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak. Ek yerleştirme ile açıköğretime yerleşen öğrenciler aşğaıdaki bağlantıdan kayıt kılavuzunu okuyabilir ve kayıt işlemleri hakkında bilgi edinebilirler.

Ek Yerleştirme Online Kayıt Kılavuzu

2020 yks ek tercih sonuclari

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!