2020 Bahar Dönemi Mazeret Sınavı

Kroonavirüs tedbirleri kapsamında 2019 – 2020 eğitim yılı bahar dönemi açıköğretim arasınavları online olarak yapılmış ve final sınavları için de online yapılması kararı alınmıştı.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sisteminde bulunmamasına rağmen online sınavlarda bazı öğrencilerin yaşadığı sorunları çözmek için 2020 bahar dönemi arasınavları için mazeret sınavı yapılmasına karar verildi.

Mazeret sınavı başvuruları 1-5 Haziran tarihlerinde mazeretinizi gösterir evrakla birlikte Aöf bürolarından yapılabilecek.

Bahar dönemi arasınavları için mazeret sınavları ise 10-14 Haziran tarihlerinde online olarak yapılacak.

Mazereti olan ve bunu evrak ile belgeleyebilen öğrenciler 1-5 haziran tarihlerinde aof bürolarına giderek mazeret sınavına başvuru yaparak 10-14 Haziran tarihlerinde mazeret sınavına girebilecekler.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuru metni aşağıdaki gibidir.

2019-2020 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi Bahar Dönemi Ara Sınavı pandemi nedeniyle 18 Nisan – 07 Mayıs 2020 tarihleri arasında İnternet Tabanlı (Online) olarak gerçekleştirilmiştir. Bu tarihler arasında yoğun çalışma temposu içinde çalışanlar, sağlık sorunları bulunanlar veya ilgili tarihler arasında Ceza ve Tevkifevlerinde tutuklu/hükümlü olup daha sonraki tarihlerde tahliye olunması gibi nedenlerden dolayı sınava katılamayan öğrencilerimiz, 01-05 Haziran 2020 tarihleri arasında en yakın AÖF bürolarına gerekli resmî belgeleri (görev kağıdı, sağlık raporu, tahliye belgesi vb.) ile sınava girebilme hakkı için başvuru yapabilecektir. Başvurusu geçerli bulunan öğrencilerimize, 10-14 Haziran 2020 tarihleri arasında İnternet Tabanlı (Online) Bahar Dönemi Ara Sınavına yeniden girebilme hakkı verilecektir.

aof mazeret sinavi

Kaynak: Anadolu Aof

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Yurt dışında mahsur kaldık buradan nasıl başvuru yapabilirim

    Cevapla
Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!