2020 Bahar Dönemi Final Sınavı Sonuçları Açıklandı

Koronavirüs nedeniyle online olarak yapılan 2020 bahar dönemi dönem sonu sınav sonuçları sınavlardan 1 gün sonra açıklandı. Arasınavları da 1 günde açıklayan anadolu üniversitesi final sınavlarını da 1 günde açıklayarak rekor tazeledi.

Sınav sonuçlarınıza öğrenci sayfanızdan erişebileceğiniz gibi sınav sonuçlarınıza 3 iş günü içerisinde itiraz edebilirsiniz.

Sınav sonucuna itirazınızı 3 iş günü (10-14 Temmuz 2020) içinde öğrenci sayfanızdan yapabilirsiniz. 14 Temmuz 2020 23:59 tarihinden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmamaktadır. İtiraz sonuçları aynı sayfada yayımlanmaktadır.

Açıköğretim Öğrenci Sayfası: https://aof.anadolu.edu.tr/

aof sinav sonuclari

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Temmuz 2020, 22:02

    YAZ OKULU SINAVI DAHA ÖNCEKI TAKVİMDE BELİRTİLDİĞİ GİBİ AĞUSTOS AYINDA YAPILMASI UYGUNDUR.İŞALLAH AÖF BU KARARI UYGULAR ÇÜNKÜ 3 DERS SINAVI KALKTI. 3 Ders sınavı yanlızca lisans mezunu olup,mezun olacak ile,ön lisans okuyan mezunu olacak öğrencileri bağlıyordu.FAKAT lisans okuyup önlisans mezunu olmak için sınava sokulmuyordu buda ETİK DEĞİLDİ .İŞALLAH YENİ YÖNETİM KÖKLÜ BİR ÜNİVERSİTE OLAN AÖF VE ÖĞRENCİLER İÇİN HAYIRLI OLSUN.

    Cevapla
Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!