2019 DGS (Dikey Geçiş Sınavı) Başvuruları Başladı

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının 4 yıllık bölümlere geçebilmesi için yapılan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları 26 Nisan tarihi itibariyle başladı ve 8 Mayıs tarihinde sona erecek.

30 Haziran 2019 tarihinde yapılacak Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile mezun olunan bölüme göre hangi ön lisans bölümlerinin hangi lisans bölümlere geçebileceğini öğrenebilmek için yazının sonunda yer alan belgeyi inceleyebilirsiniz.

Açıköğretim öğrencileri için fark dersleri alınan ve alınmayan bölümler bulunmakta. Açıköğretim Dikey Geçiş Bilgilerine BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ösym tarafından yapılan DGS duyurusu:

DUYURU
(26 Nisan 2019)

2019-DGS Başvurularının Alınması

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (DGS), 30 Haziran 2019 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 26 Nisan-08 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10:30’danitibarenÖSYM’ninhttps://ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

2019-DGS’ye başvuracak adayların Ek’te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2019-Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kılavuzu

LoaderLoading...
EAD LogoTaking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

İndir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!