2018 – 2019 Açıköğretim Yatay Geçiş Sonuçları

2018 – 2019 eğitim öğretim yılı için açıköğretime geçiş yapmak isteyen öğrenciler başvurularını yaptılar ve evraklarını teslim ettiler. Bugün ( 11 Eylül 2018 ) itibariyle açıköğretim yatay geçiş sonuçları açıklandı.

Yatay geçiş yapmaya hak kazanan öğrenciler 19 – 21 Eylül tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Yatay Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Açıköğretim kayıt işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi için Açıköğretim Kayıt Kılavuzu‘nu okumanızı öneririz.

2018-2019 öğretim yılı güz döneminde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunup kabul edilen ve kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilip Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi:

LoaderLoading...
EAD LogoTaking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

İndir

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!