2022 Yaz Okulu Sınavı Hakkında Bilgilendirme

2022 Yaz Okulu Sınavı 13 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00’da yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. Anadolu Üniversitesi 2022 Yaz okulu sınavları için bir hatırlatma amacıyla 2022 Yaz Okulu sınavı bilgilendirme metni yayımlandı.

Yapılan açıklamaya göre 2022 Yaz Okulu sınavında her dersten 20 soru sorulacak ve her ders için 30 dakika süre verilecek. Ayrıca 2022 Yaz Okulu tek sınav olup geçme notu barajı 35’tir. 35’in altında alanlar doğrudan FF notu alırken 35’in üzerinde not alan öğrenciler çan eğrisine girecek ve harf notu verilecek. (Bkz. AÖF Geçme Notu 35 Oldu )

2022 Yaz Okulu Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

  1. Yaz okulu Sınavı 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü yüz yüze yapılacaktır.
  2. Sınava girebilmeniz için Sınav Giriş Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ibraz etmeniz gerekmektedir. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.
  3. Sınav giriş belgesinde fotoğrafı olmayan öğrenciler, sınav giriş belgesi ve resimli kimlik kartları ile sınava girebilirler.
  4. Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında; kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar bulundurmanız yasaktır.
  5. Kimlik kontrolleri, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınavdan en az bir saat önce sınav binasında hazır bulunmanız önerilir.
  6. Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecektir.
  7. Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır.
  8. Başarı notu alt sınır değeri 35’tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

2022 Yaz Okulu Sınavı Hakkında Bilgilendirme
2022 Yaz Okulu Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Kaynak: Anadolu Aof

Sıkça Sorulan Sorular

Yaz okulu Sınavı 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü yüz yüze yapılacaktır.

Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecektir.

Başarı notu alt sınır değeri (Geçme Notu) 35’tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!