2022 Auzef Arasınav Giriş Belgeleri Yayımlandı (Bahar Dönemi)

2022 Auzef Arasınav Giriş Belgeleri Yayımlandı. İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi (Auzef) 2022 yılı bahar dönemi arasınavları 16 Nisan – 17 Nisan tarihlerinde yüz yüze olarak yapılacak ve sınava girecek öğrenciler için sınav giriş belgeleri İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi tarafından yayımlandı.

2022 bahar dönemi arasınavına girecek öğrenciler Sınav giriş belgelerini auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilecektir.

2022 Auzef Arasınav Giriş Belgeleri Ara Sınav Hakkında Bilinmesi Gerekenler

  • HES kodu uygulaması İçişleri Bakanlığı genelgesiyle kaldırıldığından fakültemizce gerçekleştirilecek sınavlarda HES Kodu bilgisi aranmayacaktır.
  • Sınav günü Covid-19 Pozitif durumu devam eden öğrencilerin; Sağlık Bakanlığı e-nabız Kişisel Sağlık Sistemi’nden edinecekleri Covid-19 Pozitif durumlarını bildirir Karekod’lu Laboratuvar Sonuç Raporunun bir dökümünü yerleştirildikleri Sınav Binası girişindeki görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerin, Sınav Binasında sadece Covid-19 Pozitif durumu olan adaylar için ayrılan Sınav Salonlarında sınava alınmaları sağlanacaktır.
  • İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara sınavı 16-17 Nisan 2022 tarihinde 4 oturum şeklinde gerçekleştirilmektedir. 1 ve 3. oturum saat 09.30’da, 2. oturum saat 14.00’te 4. oturum saat 15.00’te başlamaktadır.
  • Sınav bina ve salonlarına girilirken Öğrenci Kimlik Kartına gerek bulunmamaktadır. Öğrencilerimizin sınav salonuna girebilmeleri için yanlarında Sınav Giriş Belgesi ve TC Kimlik Kartı bulundurmaları yeterlidir.
  • Sınav salonlarına cep telefonu ile girilmesi kesinlikle yasaktır.
  • Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.
  • Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %40, bitirme/telafi sınavının ise %60’tır.
  • Sınav soruları, ilgili derse ait dersin kitabı, videosu ve sunumları dikkate alınarak hazırlanmaktadır.
  • Öğrencilerimiz ara sınavda her ders için sistemlerinde bulunan ünitelerin yarısından sorumludur. Örn; 14 ünite var ise 7, 12 ünite var ise 6, 10 ünite var ise 5 üniteden sorumludur.
  • Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

Ara Sınav Sağlık Tedbirlerine İlişkin Duyuru (COVID-19)

HES kodu uygulaması, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle kaldırıldığından fakültemizce gerçekleştirilecek sınavlarda HES Kodu bilgisi aranmayacaktır.

Bununla birlikte Sınav günü Covid-19 Pozitif durumu devam eden öğrencilerin; Sağlık Bakanlığı e-nabız Kişisel Sağlık Sistemi’nden edinecekleri Covid-19 Pozitif durumlarını bildirir. Karekod’lu Laboratuvar Sonuç Raporunun bir dökümünü yerleştirildikleri Sınav Binası girişindeki görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerin, Sınav Binasında sadece Covid-19 Pozitif durumu olan adaylar için ayrılan Sınav Salonlarında sınava alınmaları sağlanacaktır.

2022 Auzef Arasınav Giriş Belgeleri Yayımlandı
2022 Auzef Arasınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

Kaynak: Auzef

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!