2022 Açıköğretim Canlı Dersleri Başladı

2022 Açıköğretim Canlı Dersleri 21 Şubat itibariyle başladı. Açıköğretim öğrencileri bilgisayarlarından uzaktan eğitim şeklinde derslerini canlı olarak izleyebilir. Canlı dersler, her ders için olmamakla birlikte en çok öğrencinin bulunduğu ve zorluk derecesi yüksek dersler için seçilmiştir.

2021-2022 yılı Bahar Dönemi canlı ders etkinliklerimiz 567 derslik programla 21 Şubat Pazartesi günü başlayacaktır. “Takvim” sekmesinden derslerinize ait canlı derslerin gün ve saatlerini öğrenebilirsiniz. Canlı ders etkinliklerine katılım zorunlu değildir.

2022 Açıköğretim Canlı Dersleri

Canlı ders etkinliklerinin kayıtları ders yapıldıktan sonra 6 saat içerisinde sistemimize otomatik olarak yüklenmektedir. Canlı ders etkinliklerine katılım sınırlı olduğu için sanal sınıflar kısa sürede dolmaktadır. Katılım sınırından dolayı katılamadığınız canlı derslerin kayıtlarını ders materyalleri içinde yer alan “Canlı Ders Kayıtları” sekmesinden izleyebilirsiniz.

Android ve IOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilen “Anadolu Mobil” uygulamasında şu an itibariyle sadece canlı ders kayıtları bulunmaktadır. Canlı ders etkinliklerine katılmak için cihazlarınızdan web tarayıcı kullanarak ekampus.anadolu.edu.tr adresinden sistemimize ulaşabilirsiniz. IOS işletim sistemli cihazlarda takvim ve canlı ders etkinliğine katılım konusunda sorun yaşamamanız için “Safari” yerine “Google Chrome” web tarayıcısını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Canlı ders etkinliklerine katılmak için; öncelikle katılmak istediğiniz dersi anasayfada bularak “Derse Gir” butonuna tıklayınız. Açılan sayfada üst bölümde yer alan “Canlı Ders” butonuna tıklayınız. Canlı ders butonu canlı dersin günü ve saati geldiğinde (ders moderatörü canlı ders oturumunu açtığında) gri renkten kırmızı renge dönecektir. Buton kırmızı renge döndüğünde butona tıklayıp derse girebilirsiniz.

2022 Açıköğretim Canlı Dersleri
2022 Açıköğretim Canlı Dersleri

Bahar dönemindeki derslerinizde başarılar dileriz.

Kaynak: Ekampüs

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 31 Ekim 2022, 17:20

    2022*23 canlı dersler bugun baslıyor mu

    Cevapla
Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!