2021 Bahar Dönemi Uygulama Dersleri Ödev Şeklinde Olacak

Koronavirüs pandemisi etkisini hala devam ettirir iken normalleşme adımları atılmaya başlandı. Bu kapsamda liselerde yüz yüze eğitim 1 mart itibari ile başlıyor.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim öğrencileri için bahar dönemi sınavları hakkında online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı yönünde henüz bir açıklama yapmaz iken Uygulama dersleri konusunda bir duyuru yayımlandı. Yapılan duyuruda önceki dönemlerde olduğu gibi uygulama derslerinin yüz yüze değil uzaktan eğitim yöntemi ile (ders, ödev vb.) yapılacağı bildirildi. Uygulama dersleri ile ilgili duyuru Sosyal Hizmet Lisans Programı, İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı, Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı ve Çocuk Gelişimi Önlisans Programı’nı kapsıyor.

Yapılan duyurunun tamamı:

Sosyal Hizmet Lisans Programı

İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı

Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı

Çocuk Gelişimi Önlisans Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere COVID-19 salgını kapsamında ülkemizdeki ilk ve ortaöğretim ile yükseköğretim eğitim-öğretim faaliyetleri bir süredir uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmektedir. Üniversitemiz Senatosu, söz konusu salgının yaygınlığını devam ettirmesi sebebiyle, 9 Şubat 2021 tarihinde 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim faaliyetlerinin de uzaktan öğretim yönetimi ile yapılması kararını almıştır.

Bu doğrultuda aşağıda belirtilen söz konusu programlardaki uygulama dersleri 2020-2021 Bahar Yarıyılında uzaktan öğretim yöntemleri ile (ders, ödev vb.) yürütülecektir. Öğrenciler, uygulama derslerine ilişkin detaylı bilgilere 08 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren aofuygulamadersleri.anadolu.edu.tr (e-Portfolyo) adresinden ulaşabilirler.

Programın Adı Uygulama Derslerinin Adı
Sosyal Hizmet Lisans Programı SHZ402U – Sosyal Hizmet Uygulaması II
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı İNÖ406U – Öğretmenlik Uygulaması
THU302U – Topluma Hizmet Uygulamaları II
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı OKÖ404U – Öğretmenlik Uygulaması II
THU402U – Topluma Hizmet Uygulamaları
Çocuk Gelişimi Önlisans Programı ÇGE206U – Kurum Uygulamaları

Uygulama dersiyle ilgili sorularınızı AÖS Destek (aosdestek.anadolu.edu.tr) birimine gönderebilir veya 02223350580 Dahili 2768 nolu telefon numarasından Koordinatörlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Sağlıklı, başarılı günler ve esenlikler dileriz.

Açıköğretim Fakültesi

Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğü

Kaynak: Anadolu Üniversitesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!