2021 Bahar Dönemi Staj Duyurusu

Koronavirüs pandemisinin ülkemizdeki eğitim sistemine etkisi oldukça fazla oldu. Okullar kapandı, uzaktan eğitim şeklinde devam edildi, sınavlar online olarak gerçekleştirildi. Sınavlar ve eğitim bir şekilde gerçekleştirilir iken staj‘lar büyük oranda durduruldu. Özel işyerleri pandemi nedeniyle stajyer almaz iken devlet kurumları da farklı davranmadı ve stajyerlere kapılarını kapattı.

Aşı çalışmalarının hızla devam ettiği şu günlerde normalleşme adımları atılır iken 2021 bahar dönemi arasınav ve final sınavı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Stajlar için ise yapılan duyuruda sadece mezun durumdaki öğrencilerin stajlarının ödev ve ders şeklinde yapılacağı duyuruldu.

Staj Duyurusu:

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz senatosu, COVID-19 pandemisinin yaygınlığını devam ettirmesi sebebiyle, Bahar Dönemi eğitim öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yöntemi ile devam ettirilmesi yönünde karar almıştır.

Bu sebeple Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi staj zorunluluğu olan programlarında kayıtlı öğrencilerden 2020-2021 Bahar Döneminde kayıt yaptıran ve sadece mezun durumda olan öğrencilerimiz için staj etkinliği ödev ve ders şeklinde uzaktan eğitimle yürütülecektir.

Diğer öğrencilerimizin bulunduğu bölgedeki normalleşme planları çerçevesinde kurum/kuruluşların kabul etmesi halinde staj yapmaları, staj yapamayacak durumda olan öğrencilerimizin de ileriki bir tarihte durum değerlendirmesi yaparak staj işlemlerini gerçekleştirmeleri önerilmektedir.

Söz konusu durum ile ilgili ayrıntılı açıklamalar Anadolu Üniversitesi resmî web sayfası Açıköğretim Duyurular alanında yayınlanacaktır.

Staj işlemleri ile ilgili sorularınızı AÖS Destek (https://aosdestek.anadolu.edu.tr) birimine gönderebilir veya 02223350580 Dahili 2446-2447 ve 02223207612 nolu telefon numaralarından Koordinatörlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Anadolu Üniversitesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!