2021 Aof Diplomaları ve Mezun Belgeleri

2021 Aof Diplomaları ve mezun belgeleri konusunda öğrencilerin meraklı bekleyişi sona erdi. 2021 Aof Diplomaları için biraz daha beklenecek olsa dahi mezuniyet bilgileri edevlet sistemine girildi ve öğrenciler mezun olduklarına dair mezuniyet belgelerini edevlet üzerinden görüntüleyerek çıktı olarak alabilecekler.

2020 – 2021 yılı bahar dönemi dönem sonu sınavlarının yapılması ve sınav sonuçlarının açıklanması ile sınav sonuçlarına itiraz başvuruları açılmıştı. (Bkz. 2021 Bahar Dönemi Final Sınav Sonuçlarına İtiraz İşlemleri ) İtirazların sona ermesi ile mezun olanların bilgileri sisteme işlendi ve edevlet üzerinden öğrencilerin erişimine sunuldu.

2021 Aof Diplomaları Ne Zaman Dağıtılacak?

Açıköğretim öğrencileri mezuniyetlerini kutladıktan sonra aof diplomalarını heyecanla beklemeye başladı. Aof diplomaları genel olarak sınav sonuçları açıklandıktan 20 gün sonra hazırlanarak aof bürolarına gönderiliyor. Öğrenciler bağlı bulundukları aof bürolarından bizzat giderek diplomalarını alabilecektir. 11 Haziran 2021 tarihinde açıklanan 2020 – 2021 yılı bahar dönemi dönem sonu sınavlarından 20 gün sonra yani 1 Temmuz 2021 tarihinde diplomalar hazırlanmış olacak. Aof bürolarına diplomaların ulaştırılması vb. işlemler nedeniyle öğrenciler bir süre daha bekledikten sonra afo bürolarından diplomalarını alabilecek.

2021 Aof Mezuniyet Belgeleri

11 Haziran 2021 tarihinde açıklanan 2020 – 2021 yılı bahar dönemi dönem sonu sınav sonuçlarına yapılan itirazlar (3 iş günü içinde yapılıyor ve ertesi gün açıklanıyor.) sonuçlandıktan kısa bir süre sonra mezuniyet bilgileri e-devlet sistemine girildi.

Mezuniyet belgesine ihtiyacı olan ve belgesini kullanması gereken öğrenciler (yeni mezunlar) E-devlet kapısı üzerinden mezuniyet belgelerine erişebilir ve belgelerini bilgisayarlarına indirerek çıktı olarak alabilirler. Sonrasında istenilen kuruma veya gerekli yerlere verilmesini sağlayabilirler.

2020 – 2021 eğitim yılı bahar dönemi sonrasında mezun olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Diplomalar hazırlandığında sizlere tekrar duyuracağız.

Hayatınızda başarılar dileriz.

Aof.com.tr

2021 Aof Diplomaları ve Mezun Belgeleri
2021 Aof Diplomaları ve Mezun Belgeleri
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!