ATA AÖF Bütünleme Sınavları Online Yapılacak – 2023

ATA AÖF Bütünleme Sınavları Online olarak 29 Mart – 9 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak Atatürk Üniversitesi rektörü tarafından duyuruldu.

2022 – 2023 güz yarıyılı bütünleme sınavı Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenmiş ve sınav hakkında bilgilendirme yapmak için kurul toplanması beklenmiştir.

24 Mart 2023 tarihinde Atatürk Üniversitesi Yükseköğretim Kurulu toplantı ve bütünleme sınavının tarihi ile nasıl yapılacağı konusunda karara vardı.

ATA AÖF Bütünleme Sınavları Online Yapılacak

Atatürk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI yaptığı duyuruda kurul kararını öğrencilere aktardı. Yapılan açıklamada ertelenen 2022 – 2023 güz yarıyılı bütünleme sınavının 29 Mart – 9 Nisan 2023 tarihleri arasında online olarak yapılacağı belirtildi.

Daha önce pandemi nedeniyle açıköğretim sınavları online olarak gerçekleştirilmişti.

Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI’nın açıklaması şu şekilde;

Değerli Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Öğrencilerimiz. Hepimizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle ertelediğimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı #Bütünleme Sınavlarımızın, Yükseköğretim Kurulumuz ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 29 Mart – 9 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrimiçi (online) – (Cezaevleri hariç) yapılmasına karar verilmiştir. Öğrencilerimize hayırlı olsun, başarılar diliyorum.

Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgiler geldikçe sizlere duyurusu yapılmaya devam edilecektir.

ATA AÖF Bütünleme Sınavları Online Yapılacak
ATA AÖF Bütünleme Sınavları Online Yapılacak
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!