2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına İtiraz İşlemleri

2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına İtiraz işlemleri 2021 Yaz okulu Sınav Sonuçlarının açıklanması ile resmi olarak başlamış oldu. 2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına İtiraz için 3 iş günü zamanınız olup 16 Eylül Perşembe Saat 17:30’a kadar itiraz başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Açıköğretim 2020 – 2021 yılı yaz okulu sınavları uzun zaman sonra yüz yüze olarak 4 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Sınav sonuçlarının açıklanması ile sınav sonucuna itiraz işlemleri başlamış oldu. Sınav sonucunun hatalı olduğunu düşünen öğrenciler 3 iş günü içerisinde sınav sonuçlarına itiraz edebilirler.

Sınav sonuçlarına itirazlarınızı 3 (üç) iş günü içinde https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonu üzerinden yapabilirsiniz.

Açıköğretim 2021 yaz okulu sınavlarına itiraz için 14-15-16 Eylül 2021 tarihlerinde Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden itiraz başvurusu yapabilirsiniz.

Öğrenciler sınava, sınav sorularına ve sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra Sınav İşlemleri menüsünden itiraz edebilirler.

Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İtiraz sonuçları aynı sayfada yayımlanmaktadır.

2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına İtiraz Nasıl Yapılır?

2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına İtiraz
2021 Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına İtiraz
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!