2020 – 2021 Güz Dönemi Final Sıvı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

16 Ocak, 17 Ocak, 18 Ocak ve 23 Ocak, 24 Ocak, 25 Ocak 2021 tarihlerinde pandemi nedeniyle online olarak yapılan 2020-2021 güz dönemi arasınav sonuçları henüz açıklanmadı. Öğrenciler tarafından büyük bir merakla beklenen sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 – 2021 yılı güz dönemi arasınavları son sınav gününden dört gün sonra (itiraz süresi dolduktan hemen sonra) cumartesi günü açıklanmıştı. Final sınavı sonuçları ise son sınavdan dört gün geçmesine rağmen henüz açıklanmadı. Harf notlarının verilmesi ve dönem sonu olması nedeniyle sonuç açıklama işlemlerinin uzadığı düşünülmekte.

Geçtiğimiz yıl bahar dönemi sınavları sınavdan sadece 1 gün sonra, yaz okulu sınavları ise iki gün sonra açıklanmıştı. Yapılan online sınavlar nedeniyle Anadolu Üniversitesi tarihindeki sonucu en hızlı açıklanan sınav olmuştu. Öğrenciler yine online sınav olması nedeniyle aynı hızda sınav sonucunu öğrenmeyi beklerken sonuç açıklama süresi giderek uzadı.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2020 – 2021 güz dönemi final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmaz iken sınav sonuçlarının 30 Ocak Cumartesi günü gün içinde veya 1 Şubat pazartesi günü açıklanabileceği belirtiliyor.

Açiköğretim Sistemi sınavlarında, sınavın bitimini takip eden 3 iş günü süresince öğrencilere sorulara itiraz hakkı tanınmaktadır. İtirazlar alındıktan sonra gelen itirazlarla birlikte madde analizleri değerlendirilir. Bu süreçte açık uçlu soruların değerlendirilmesi işlemi de yapılmaktadır.

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarında 1 milyonun üzerinde öğrencinin on binlerce çoktan seçmeli soruya verdiği yanıtlar ile 82 bin 158 öğrencinin 16 farklı derste 240 farklı türde açık uçlu soruya verdiği yanıtların değerlendirmesi yapılmaktadır.

Sınav sonuçları tüm bu değerlendirme süreçleri tamamlandıktan sonra açıklanacaktır.

Güz Dönemi final sınavlarında her dersten 30 soru soruldu ve geçme notu 35 olarak belirlenmişti. Ayrıca 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sistem de aktif olarak devam ediyor. Öğrencilerin puanları bu durumlara göre hesaplandı ve öğrenci sayfalarında sınav sonuçları yer aldı.

2020-2021 güz dönemi final sınav sonuçları açıklandığında sonuçlarınıza öğrenci sayfanızdan erişebileceksiniz. ( aof.anadolu.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz.) Alacağını sınav sonucunuza göre not hesaplama yapmak istiyorsanız, Aof Not Hesaplama sayfasını inceleyebilirsiniz.

2020 - 2021 Güz Dönemi Final Sıvı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
2020 – 2021 Güz Dönemi Final Sıvı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!