2018 DGS Sonuçları Açıklandı

DGS (Dikey Geçiş Sınavı)‘na girip sonuçları günlerdir bekleyen öğrenciler için iyi haber geldi. Sonuçlar bugün itibariyle açıklandı. Sonuçlarınızı ÖSYM’nin resmi sitesinden ve sonuç sayfasından ( https://sonuc.osym.gov.tr ) sorgulayabilirsiniz.

DGS sınav sonuçlarından sonra tercih işlemleri başlayacak. Açıköğretim bölümlerini tercih etmek isteyen öğrenciler Açıköğretim DGS Geçiş işlemleri sayfasını inceleyebilir. 2 yıllık mezunu arkadaşlar 4 yıllık açıköğretim bölümlerine dikey geçiş ile kayıt olabilirler.

ÖSYM’nin DGS sınav sonucu duyurusunu paylaşalım.

21 Temmuz 2018 tarihinde uygulanan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavına (2018-DGS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 16 Ağustos 2018 tarihinde saat 16.45’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilir.

Kaynak: ÖSYM

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!