Açıköğretim ile Örg...
 
Bildirimler
Tümünü temizle

Açıköğretim ile Örgün Diploması Arasında Fark Var mı?

Açıköğretim
Gönderiler: 111
Konu başlatıcı
(@acikogretim)
Üye
Katılım : 6 sene önce

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi lisans mezunlarının diplomaları ile diğer örgün öğretim yapan fakültelerden mezun olanların lisans diplomaları arasında sağladığı haklar bakımından herhangi bir fark var mı?

b2c28b63ac4fda57837bff76cb011197?s=80&d=mm&r=g
Gönderiler: 120
Admin
(@ilhans)
Üye
Katılım : 6 sene önce

Fakültemiz öğrencileri ile eş değer öğretim yapan örgün öğretim öğrencileri arasında haklar bakımından fark bulunmadığı gibi, her iki yoldan mezun olanlar eşit hak ve yetkilere sahiptirler. Bu durum her vesile ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Nitekim; Yükseköğretim Kurulunun başvurusu üzerine Başbakanlıkça tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına gönderilen 03.03.1987 tarih ve 1987/5 sayılı Genelge ile Açıköğretim Fakültesi mezunlarının Kamu Kurum ve Kuruluşlarında açılmış ve açılacak olan imtihanlarda İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olanlarla eş değer tutularak imtihanlara kabul edilmeleri gerektiği duyurulmuştur.

Cevap

Cevap yaz

Yazar Adı

Yazar E-postası

Başlık *

İzin verilen maksimum dosya boyutu 2MB

 
Önizleme 0 Düzeltmeler Kayıtlı
Paylaş:
Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!