2018 Açıköğretim Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Açıköğretimin yabancı dilde eğitim yapan programlarına ( Arapça ve İngilizce ) kayıt olan öğrencilerin yabancı dil yeterlilik sınavına girmeleri ve başarılı olmaları gerekiyor.

İkinci Üniversite kapsamında açıköğretim sınavsız kayıt olan öğrenciler için ücretsiz olarak Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı yapılacak. İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırmak isteyen ancak Yabancı Dil Yeterlilik belgesi olmayan adaylar için 9 Ekim 2018 Salı günü ücretsiz dil yeterlilik sınavı yapılacak.

Sınav koşulları aşağıda yer almaktadır.

Koşullar

  1. https://aof.anadolu.edu.tr/kayit sayfasından başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Bu nedenle kayıt olmak isteyen adayların mutlaka kayıt başvurusu olması gerekmektedir. Ödeme yapabilirler ancak başvuru yapıp ödeme yapmayanlarda sınav başvurusu yapabilir.
  2. Kayıt başvurusu yapan tüm adayların 6-7 Ekim 2018 tarihlerinde https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden sınav yeri tercihi ve başvuru yapması zorunludur. Kayıt başvurusu yapmış ancak https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ üzerinden başvurusu olmayanlar sınava alınmayacaktır.
  3. Geçen sene dil yeterlilik sınavına girmiş ancak başarısız olmuş ya da dil yeterlilik sınavına girmemiş, bu sene kayıt yenilemek isteyen ancak dil yeterlilik belgesini hala alamamış öğrenciler yapılacak bu sınava 6-7 Ekim 2018 tarihlerinde https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/adresi üzerinden başvuru yapmak zorundadırlar.
aof yabanci dil yeterlilik sinavi
Yabancı dil yeterlilik sınavı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!