Ata Aof Bahar Dönemi Online Final ve Bütünleme Tarihleri Belli Oldu

Atatürk Üniversitesi açıköğretim öğrencileri için geçtiğimiz hafta yaptığı bir duyuru ile koronavirüs pandemisi tedbirleri kapsamında 2020 – 2021 eğitim yılı bahar dönemi final sınavlarını ve bütünleme sınavlarını online olarak yapacaklarını açıklamışlardı. (Bkz. Ata Aof 2020 – 2021 Final ve Bütünleme Sınavları Online Yapılacak)

Atatürk Üniversitesinden sonra İstanbul Üniversitesi de açıköğretim öğrencileri için 2020 – 2021 eğitim yılı bahar dönemi final sınavlarını ve bütünleme sınavlarını online olarak yapacaklarını açıklamıştı. Anadolu Üniversitesi ise bahar dönemi arasınavlarını yeni tamamladığı için henüz final sınavları için bir duyuru yapmadı. Büyük ihtimalle Anadolu Üniversitesi final sınavları da online olarak gerçekleşecektir.

Atatürk Üniversitesi bugün yaptığı duyuru ile online olarak gerçekleşecek olan 2020 – 2021 bahar dönemi final sınavlarının ve bütünleme sınavlarının tarihlerini paylaştı. Her gün farklı bir dersten sınav yapan Atatürk Üniversitesi sınav takvimini ilerleyen günlerde paylaşacak.

Atatürk Üniversitesi Online Sınav Tarihleri:

Final Sınavı: 24 Mayıs – 4 Haziran 2021

Bütünleme Sınavı: 28 Haziran – 2 Temmuz 2021

Ata Aof Bahar Dönemi Online Final ve Bütünleme Tarihleri Belli Oldu
Ata Aof Bahar Dönemi Online Final ve Bütünleme Tarihleri Belli Oldu
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Açıköğretim, AÖF Ders Notları, Açıköğretim Sorular ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!